»

mar 10

Bambiriáda 2014

Bambiriáda 2014 v Žilinskom kraji s mottom: „podaj ruku…“ začína svoj 11. ročník

10.03.2014

V mesiaci jún sa uskutoční Bambiriáda 2014 – festival práce s deťmi a mládežou v mestách Žilina, Námestovo, Trstená, Liptovský Mikuláš, Ružomberok a Martin.

Prvou novinkou Bambiriády 2014 bude uskutočnenie diskusných stretnutí mladých ľudí s poslancami Žilinského samosprávneho kraja (ŽSK) z príslušného volebného obvodu. Stretnutia sa uskutočnia v každom bambiriádnom meste. Táto aktivita pomôže mladým ľuďom spoznať poslancov, ktorí ich zastupujú v regionálnom zastupiteľstve, podporí vzájomný dialóg o radostiach a starostiach mladých ľudí a poslancov.

Druhou novinkou budú aktivity zamerané na zapojenie sa do európskej kampane „bez nenávisti“. V pozitívnom pohľade s „úctou k človeku“.

Motto tohtoročnej Bambiriády „Podaj ruku…“ vyjadruje symbol podania rúk mladých ľudí s poslancami VÚC a podania rúk ľudí, ktorí potrebujú posilniť vzájomnú úctu s prekonaním nenávistného postoja.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Môžte používať nasledujúce HTML tagy a vlastnosti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>