«

»

jún 02

Príprava na Bambiriádu 2014 v Trstenej vrcholí

DSC_0002

V pondelok 2.júna 2014, teda týždeň pred Bambiriádou sa v CVČ Trstená stretol organizačný tím spolu so zástupcami organizácii, zariadení a občianskych združení, ktorí sa predstavia na hlavnom prezentačnom dni Bambiriády. Ten sa bude konať v nedeľu 15.júna 2014 na Námestí M. R. Štefánika v Trstenej.

Obsahom stretnutia bol plán aktivít a sprievodných podujatí, ktoré sa budú konať v rámci týždňového festivalu. Okrem tých, ktoré sú  už prezentované na plagátoch, sa program rozšíri o ďalšie ponuky. K pódiovým vystúpeniam sa pripojí OZ Harlekýn, prezentovať na Námestie sa príde majster Slovenska v akrobatickej cyklistike – free style a k sprievodným podujatiam pribudla športová lukostreľba, ktorú si budú môcť vyskúšať niektorí žiaci z Trstenej  na Oravskej Priehrade v piatok – 13.júna 2014 v dopoludňajších  hodinách.

Organizátori dúfajú, že počasie bude priať aktivitám pod holým nebom a Bambiriáda v Trstenej splní očakávania. „Plagáty sú rozvešané, vstupenky rozdané, tak ešte raz všetkých srdečne pozývame na popoludnie plné hier, aktivít, tvorivých dielní a pódiových vystúpení. Tešíme sa na Vás.“ dodala Zdenka Abrahamová, koordinátorka aktivít v Trstenej.

FOTO

[nggallery id=2]