«

»

jún 12

Trstenské športové večery

Netradičný lakros v Trstenej zaujal mladších aj starších

dsc_0057Predposledný Bambiriádny športový podvečer – štvrtok 12.6.2014 si na ihrisko na Západe prišli zahrať lakros asi všetky vekové kategórie. Takmer každý druhý účastník sa s týmto športom stretol po prvý krát, preto niet divu, že sa hry nevedeli nabažiť. Po vysvetlení pravidiel sa hráči ujali svojich „sieťovaných rakiet“ a začala skúška. Najprv to vyzeralo ako chytanie motýľov, rýchlo však pochopili princíp hry a statočne hrali až do odpískania. Večer sa skončil našťastie bez ujmy na zdraví a organizátori veria, že všetkých prítomných chytí za srdce aj tento šport.

Na organizovaní sa podieľala ZŠ R. Dilonga V Trstenej a Mládežnícky parlament spolu so zamestnancami CVČ. Do hry sa zapojilo spolu 51 hráčov.

[nggallery id=19]

Večerná vybíjaná mala úspech

vybijana07

V stredu večer v rámci športových Bambiriádnych večerov Centrum voľného času  usporiadalo turnaj vo vybíjanej, ktorý oslovil nie len deti ale aj mládež z Trstenej. Krásny športový večer sa neodohrával len na multifunkčnom ihrisku, ale  aj mimo neho a každý si prišiel na svoje.

Niekto hral basketbal, niekto volejbal, alebo len povzbudzoval práve hrajúci tím pri vybíjanej.  Sme radi, že počet účastníkov je zo dňa na deň vyšší a uprostred sídliska je po večeroch naozaj   veselo.

Poradie mladší žiaci:

  1. Pekelní hráči
  2. Drsňáčky
  3. Nemenovaní
  4. Ženské

Študenti:

  1. Ženy
  2. Muži
  3. Mix tím

Spolu sa zúčastnilo vybíjanej 67 súťažiacich.

[nggallery id=16]

Večerný utorkový futbalový zápas mládežníkov

V utorok 11.6.2014 hlavný organizátor Bambiriády – Centrum voľného času –zorganizoval večerný futbalový zápas na multifunkčnom ihrisku na sídlisku Západ. Po horúcom dni a osviežujúcom daždi bolo príjemné počasie, ktoré vytvorilo dobré podmienky na turnaj. Do športového zápolenia sa zapojilo 46 hráčov. Dohrávalo sa pri umelom osvetlení čo dodalo zápasu svoje čaro. Po športovom podaní rúk vyhlásil organizátor umiestnenie družstiev v tomto poradí:

1. miesto : REAL
2. miesto : Koniferum
3. miesto : Zidan
4. miesto : Look studio

[nggallery id=13]

Pondelok večer patril volejbalovým nadšencom.

Vo večerných hodinách bol spustený volejbalový turnaj na multifunkčnom ihrisku na sídlisku Západ. Atmosféru turnaja spríjemňovali zástupcovia mládežníckeho  parlamentu z mesta Trstená, ktorí zároveň vytvorili víťazní tím. Ruku mladým zúčastneným podala aj zástupkyňa primátora mesta Trstená Ing. Silvia Púčiková, ktorá sa ukázala ako zdatná volejbalistka a bola zároveň kapitánkou družstva  Centra voľného času. Možnosť zahrať si volejbal pri zapadajúcom slnku využilo 5 tímov  aj s náhradníkmi.  Športovcov prišli povzbudiť ďalší účastníci nádherného večera. Všetci  mali zabezpečený pitný režim a z ihriska sa rozchádzali až o 21.30 hod. s dobrým pocitom.

Poradie tímov :

1. miesto : Mládežnícky parlament

2. miesto : SVK Trstená

3. miesto : Mlaď 1.

4. miesto:  Mlaď 2.

5. miesto : CVČ Trstená

[nggallery id=12]